آشنایی با معماری حبابی

آمار مطالب

کل مطالب : 29
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 8
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 20
بازدید ماه : 78
بازدید سال : 127
بازدید کلی : 319

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مرجع خبری صنعت ساختمان و سازه و آدرس iron-sazan-iran.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : mr kaya
تاریخ : دو شنبه 7 بهمن 1398
نظرات

این روش به مدت چهارده سال بهینه ترین روش برای تقسیم بندی فضا در معماری حبابی بود. سپس در سال ۱۹۹۳، دنیس وایر و رابرت پلان نرم افزاری را اختراع کردند که جایگزین نظریه کلوین شد. سه چهارم سازه در نظریه وایر و رابرت چهارده ضلعی در حالی که باقی دوازده ضعلی اند. یک دهه بعد این نظریه در ساخت استودیوم ورزشی ملی پکن اجرا شد که در سال ۲۰۰۶ در المپیک پکن «مکعب آبی» نامیده شد با زیربنای ۷۰۰۰۰ مترمربعی،۱۷۰۰۰ تماشاگر را در خود جای داد.

آثار برتر معماری حبابی جهان

چنین چالش هایی سبب استفاده از سازه های ژئودوزی شده است، اما پر کردن فضاها بین شش ضلعی ها موضوعی برای ساخت در معماری حبابی بود زیرا وزن شیشه و ویژگی آن راه حل دیگری را می طلبید. طراحان و مهندسین در نهایت از مصالحی سه لایه با جنس پلاستیک اتیلن تترا فلوئوراتیلن استفاده کردند تا منفذهای سازه را ببندند. این نوع مصالح نه تنها سبک است بلکه نور خورشید بیشتری از آن عبور کرده و چون دو لایه است هوا در بین لایه ها محبوس شده و عایق حرارتی مناسبی است.

-مکعب آبی ( مرکز ملی آبی پکن)

-پروژه ایدن، نیکولاش گریمشاو

-موزه هیرشورن در مرکز خرید واشنگتن دی سی

-استفاده از این سیستم حبابی به یک پوشش غشایی مهارشده به وسیله شبکه ای از کابل ها رسید.

ویژگی های معماری حبابی

نیاز به کاربرد مصالح جدید و ابزارهای طراحی بالقوه در معماری حبابی به طور مثال اتیلن تترا فلوئوراتیلن (ای تی اف ای).ورود حداکثر نور به فضای داخلی.استفاده از گیاهان.سازه فضایی به نحوی طراحی شده که دهانه های وسیع را پوشش دهد و حبابها از بالشتک های ۰.۲ میلی متری ساخته شده اند که میزان نور و عایق حرارتی را در فضای داخلی بهینه ساخته است.استفاده از سازه های ژئودوزی.پوشش حفره ها از جنس مصالحی دو لایه است که هوا محبوس و عایق حرارتی مناسبی است.

جایگاه و نقش معماری حبابی در معماری معاصر

سازه ارگانیک و آزاد معماری حبابی به ظاهر معماری شهری امروز جذابیت و آرامش خاصی خواهد بخشید. زیرا از طبیعت الهام گرفته است به طور مثال حباب ها از برخورد آب دریا با صخره به وجود می آیند و یا بر روی سطح شن های ساحل پخش می شوند. به طور مثال، در حال حاضر آسمانخراش حبابی با ایده شهرهای عمودی ارایه شده که از طبیعت و نظریه کلوین الهام گرفته است. از لحاظ سازه ای دارای مشخصه هایی نظیر مقاوم بودن در برابر باد است و همچنین فضاهایی با استفاده بهینه از نور آفتاب، تهویه طبیعی و عملکردهای چندمنظوره ای را در ارتفاع شکل داده است.


تعداد بازدید از این مطلب: 152
موضوعات مرتبط: سبک های معماری , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به برترین مرجع خبری صنعت ساختمان و سازه خوش آمدید.


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود